Blog

5 redenen om over te stappen naar MacBook

Over stappen naar een macbook lijkt misschien heel lastig, maar het is eigenlijk heel makelijk. Daarom geef ik u vijf redenen waarom het een goede optie is om over te stappen naar een MacBook. 
 


Gebruiksvriendelijkheid


Gebruiksvriendelijkheid, daar staat Apple bekent om en zo dus ook de MacBook. MacBook heeft namelijk standaard al een compleet software pakket waarmee je als snel overweg kan. 


Accuduur

De vierde reden is accuduur. Met een volle Accu doe je met een MacBook gemiddeld elf uur. Het is dus geen probleem als je de laptop een keer vergeten bent. Hoe snel de batterij leeg loopt is wel afhankelijk van hoe erg je de laptop belast. 

Uiterlijk

De vijfde en de laatste reden is het uiterlijk. De MacBook heeft een dun design en een strak uitelijk. Zo kom je proffesioneel en stijlvol over wanneer je met je MacBook aan het werk bent. Door het dunne design is de laptop makkelijk overal mee te nemen. 
 

betrouwbaarheid


Het besturingssysteem van MacBook is Mac os. Dat is ontzettend stabiel en zorgt voor weinig crashes en vastlopende programma's. En door de ingebouwde beveiliging heb je geen last van virussen of andere digitale bedreigingen. 


Duurzaam

Wanneer je een laptop koop wil je en natuurlijk lang gebruik van kunnen maken. Dan zit je bij MacBook goed want van de MacBook heb je jaren plezier.

Dit waren de vijf redenen om over testappen naar een MacBook. Koop nu een MacBook via deze link: 

 


Terug naar vorige pagina
ReviewMonster © 2018  | Privacy statement | Cookies