Blog

Apple AirPods review

De Apple AirPods, naar mijn mening een van de beste Apple producten ooit. Lees verder om erachter te komen wat dit product speciaal maakt.



Het is heel duidelijk dat apple met dit product voor gemak gaat. Er zitten namelijk knoppen aan, geen snoertjes aan maar wat het nou echt bijzonder maakt is de W1 chip die erin zit. Deze zorgt er namelijk voor dat de AirPods makkelijk worden verbonden met al je andere apple apparaten. Je hoeft alleen de case waar ze inzitten te openen en je iPhone ernaast te houden en klaar, ze zijn verbonden. 

De AirPods zijn nu niet alleen met je iPhone verbonden maar met al je apple apparaten. En dat is handig want nu hoef je deze stap niet voor elk apparaat te herhalen. Er zit nu geen snoer meer aan de AirPods waar voorheen de knoppen zaten om de volume, volgend nummer etc te regelen. Maar daar heeft apple wat slims op bedacht.


Functies


Door twee keer op het oortje te klikken activeer je namelijk SIRI, en SIRI kan je commando’s geven zoals bijvoorbeeld zet het volume harder, speel het volgende nummer af of bel oma. Je kan ook per AirPod de actie klikken wanneer je erop tikt. Als ik tik op mijn recht AirPods dan spoelt het door naar het volgende nummer, doe ik dat op mijn linker dan krijg ik SIRI. Daarnaast stopt de muziek automatisch wanneer je één oortje uit je oor haalt. En wanneer je de AirPod weer in je oor doet gaat de muziek gewoon weer verder.

Een van de fijnste features van de AirPods vind ik dat ze natuurlijk draadloos zijn. Maar daarbij bedoel ik vooral dat er geen snoer tussen zit die de beide Pods met elkaar verbind. Soms vind ik het namelijk fijn om in maar een oor muziek te hebben zodat ik ook nog wat van mijn omgeving hoor. Daarnaast past de AirPod de stereo aan waardoor ik één oor nog steeds perfect geluid heb. 


Batterijduur


De batterijduur van de AirPods is 5 uur en dat is best wel veel gezien de formaat van de AirPods. Wat hier weer handig bij is, is de case van de AirPods. Hierin worden ze namelijk opgeladen en dan heb je een batterijduur van wel meer dan 24 uur. Het opladen gaat ook nog vrij snel, je kan namelijk opladen voor wel 3 uur in maar 15 minuten. Als ik de AirPods niet meer gebruik stop ik ze  ook altijd direct weer in case. Zo laad ik de AirPods niet alleen op maar dan weet ik ook altijd waar ze zijn. Mocht je nou een oortje niet in de case doen, dan kan je het altijd terugvinden want dan heb je op je iPhone de ‘ find my AirPods’ functie. Dan kan je een geluidje laten afspelen in de AirPods die je kwijt bent en dan kan je het makkelijker vinden.


Terug naar vorige pagina
ReviewMonster © 2018  | Privacy statement | Cookies